życzenia szeptem

Jacek JacoM Michalski

skrzydeł anioła co ochłodzą

wszystkie gorące głowy

chleba który syci dobroć

jak łez to tylko radości

wiary w miłość co od boga

i szczęścia innych razem z własnym

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 23 grudnia 2017
anonim
  • Anonimowy użytkownik
    Beta
    Ale dlaczego szeptem ?

    · Zgłoś · 6 lat temu