nie będę składał życzeń
łańcuszków klepać nie chcę
oddam wam swoją ciszę
z miłości pełnym sercem
kto zechce to przytuli
i odda kiedy zechce
i wróci pod koszulę
miłości pełne serce
a jeśli w wierze śmiałej
oddacie w inne ręce
cóż po to właśnie miałem
miłości pełne serce