Pocałunek

CorvusCorax

 

Szara mgła, ciężar nieba

Zieleń drzew, prawie jej nie ma

Deszcz głaszcze ziemię zniszczoną spiekotą

Jako i mą duszę, pocałunek tęsknoty

 

Oceń ten tekst
CorvusCorax
CorvusCorax
Wiersz · 28 listopada 2017
anonim