Ktoś mówi że mu zimno
Ludzie w kapturach
chodzą co rodzi ciepło w ich ciałach
lecz nie tylko
bo w sercu też ciepło mają
są jak pochodnie które się palą
ale nie tylko bo tak jak palimy się
i uderzamy zimnem w siebie tak one
ciepło i zimno co się zbijają tkwią w nas
i w nich bezsprzecznie jak czas
a życie nimi i nami pomiata
a los co jest bezwzględny
targa ludźmi i żywiołami Rządzi.