Dziś

Andrzej Pacholec

Dziś już wiem że
piąć miłością
ku tobie chce się
bo jesteś dla mnie
wyzwaniem drogą
przez którą chce iść z tobą
i chce pielęgnować uczucia te
co kwitną z nami
jak kwiaty na łące bądź
płatki zimy w powietrzu
które opadają
i tworzą jedno
większą całość
by tej miłości nam
starczało.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Andrzej Pacholec
Andrzej Pacholec
Wiersz · 18 października 2017
anonim
  • Andrzej Pacholec
    Właśnie dobrze się opisałaś wyzwolone trochę intelekt się wylew skocz po szło ... I co mi jeszcze napiszesz ?
    Dyrdymały piszesz będę sypał regułki w takim razie będzie wyraźnie .

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Mithril
    ...nie dość, że dyrdymalizm, to jeszcze nieudolny

    · Zgłoś · 7 lat temu