Karnawały równoległe

GADA DADA

Papieros, pianino, pigułka, popielniczka, pistolet,

pistacje, pieniądze, prawo, palisada,

plecak, płaszcz, podróż,

prom, próżnia,

post parodia

pies

 

Oceń ten tekst
GADA DADA
GADA DADA
Wiersz · 2 października 2017
anonim
  • GADA DADA
    Poszukiwanie sensu jak krolika w kapeluszu. Kto go trzyma za uszy?

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    jestem robotem i mam romans z kotem
    czy to ma sens?
    oraz
    tak nie wyglądam.

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    jestem robotem i mam romans z kotem
    czy jest w tym sens?

    · Zgłoś · 7 lat temu