lekcja

M.

Pokaż mi jak to jest żyć z tym uczuciem.

Jeśli chcesz, przyjdź, pokaż, ukaż.

Bądź. Nie potrzebuję niczego innego,

Czy to miłość? 

Powiedz mi coś o niej

bo ja nie wiem czy znam to uczucie.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
M.
M.
Wiersz · 16 września 2017
anonim