×
test environment
Przesłanie
Anastazja
kiedy ciszą śmieją się we mnie
wszystkie żywioły śpi nocny puch
kosmiczne planety patrzą
wielkie oczy obserwują
wszechświat gdzie
opływa zmienna
natura we wszystko
Anastazja
Wiersz
·
13 września 2017